Ateliere tradiționale
Ateliere tradiționale

1. Atelierul tradițional de „Țesătorie” este în plină desfășurare la Centrul Social Multifuncțional din Lechința, fiind coordonat de doamna Bodescu Cornelia.

 

2. Atelierul tradițional de „Împletit nuiele” este în plină desfășurare la Centrul Social Multifuncțional din Lechința, fiind coordonat de doamna Szilagy Ilona.

3. Atelierul tradițional de „Cusut mărgele” este în plină desfășurare la Centrul Social Multifuncțional din Bistrița, fiind coordonat de doamna Istrate Loredana Florina.

 

4. Atelierul tradițional de „Pielărie” este în plină desfășurare la Centrul Social Multifuncțional din Bistrița, fiind coordonat de doamna Bancea Larisa.

 

5. Atelierul tradițional de „Prelucrarea lemnului artizanal” este în plină desfășurare la Centrul Social Multifuncțional din Scheia, fiind coordonat de domnul Florin Cramariuc.

6. Atelierul tradițional de „Marmură” se desfășoară tot la Centrul Social Multifuncțional din Scheia și este coordonat de domnul Marius Sandu.

7. Tinerii de la atelierul de fier forjat din Centrul Social Multifunctional Dolhasca sub îndrumarea maistrului instructor se familiarizează cu modul de funcționare și manipulare a utilajelor.

Aspecte din activitatea tinerilor înscriși la atelierul de fier forjat de la Centrul Social Multifunctional Dolhasca.

 

Posted by admin 0 Comments

0 comments

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »