Centrul Multifuncțional Lechinţa

Noiembrie 17, 2015.

  • S-a deschis Centrul multifuncţional Lechinţa, un Centru de incluziune socială care oferă servicii şi măsuri inovative tinerilor aflaţi în situaţii de risc, în vederea integrării lor mai active în societate. Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa membrilor echipei de proiect, cadrelor didactice, autorităţilor locale şi tinerilor care vor beneficia de serviciile acestui Centru. Fiecare participant a avut ocazia de a aprecia utilitatea acestui Centru, dotarea lui cu mijloace şi echipamente necesare implementării activităţilor planificate. Primarul localităţii Lechinţa, dl. Romeo Florian, participant la eveniment, a subliniat faptul că acest proiect reprezintă un beneficiu pentru comunitate,  facilitând inserţia pe piaţa muncii a tinerilor aflaţi în situaţii de risc. Oportunitatea oferită acestora este cu atât mai apreciată cu cât la nivelul comunităţii Lechinţa se constată un deficit de forţă de muncă în numeroase sectoare de activitate. La rândul său, directorul Liceului Tehnologic Lechinţa, prof. Iliuţă Adrian, a apreciat proiectul „O şansă pentru viitor” drept o oportunitate reală pentru şcoală şi comunitate, susţinând importanţa serviciilor oferite tinerilor prin intermediul acestui Centru multifuncţional. D-na prof. Monica Buboly – asistent manager  şi dl. Angelo Manea – coordonator Centru multifuncţional au prezentat  serviciile pe care acest Centru multifuncţional le va oferi în cel mai scurt timp beneficiarilor proiectului. În încheierea acţiunii, participanţii au exprimat  idei, convingeri, oportunităţi  în legătură cu acest proiect, apreciind utilitatea şi beneficiile oferite de acesta.

 

Lechinta (1)  Lechinta (3)  Lechinta (4)

 

SERVICII  SUPORT PENTRU TINERI AFLAȚI ÎN SITUAȚII DE RISC
Miercuri, 13 ianuarie,
în Centrul Multuifuncțional Lechința a avut loc activitatea de consiliere a tinerilor aflați in situații de risc, beneficiari ai proiectului
Consilierea și orientarea profesională a tinerilor a fost organizată și desfășurată de consilierul vocațional, psiholog și asistentul social.
Lechinta 13ian16_ (12) Lechinta 13ian16_ (13) Lechinta 13ian16_ (10) Lechinta 13ian16_ (11) Lechinta 13ian16_ (8) Lechinta 13ian16_ (6) Lechinta 13ian16_ (7) Lechinta 13ian16_ (5) Lechinta 13ian16_ (4) Lechinta 13ian16_ (2) Lechinta 13ian16_ (3) Lechinta 13ian16_ (1)
Translate »